SYLWESTER NAD MORZEM & YELLOW SUBMARINE

Lokalizacja: Aleja Franciszka Mamuszki 2 Sopot (Polska) Szczegóły oferty
Termin: 31-12-2014 - 01-01-2015
Ceny: 100 zł za osobę
OPIS OFERTY
Szczegóły oferty

Klub SCENA w Sopocie, to jedno z najbardziej wyjątkowych i magicznych miejsc z przepięknym widokiem na Zatokę Gdańską i Sopockie Molo. To miejsce o niezwykłej atmosferze, gdzie nasi goście mogą nie tylko świetnie się bawić, ale także zjeść doskonałe potrawy przygotowywane przez naszego szefa kuchni restauracji Smak Morza.


W tym roku w programie:
- przywitanie gości tradycyjnym welcome drinkiem
- wyśmienity bufet staropolski
4 bary czynne całą noc
-przeboje taneczne na 2 parkietach
- pokaz sztucznych ogni na sopockiej plaży
- przywitanie nowego roku na tarasie naszego klubu z widokiem na Bałtyk oraz Molo Sopockie z lampką szampana

 

Proponujemy Państwu do wyboru:  4 sale

SALA KONCERTOWA - I parkiet - na scenie zespół Żuki i Joahim Perlik z utworami Czesława Niemena oraz Dj Buźka

CENA 480zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI (FINLANDIA, ABSOLUT, SMIRNOFF BLACK) LUB WHISKY (RED LABEL, BALLANTINES) ORAZ MENU STAROPOLSKIE, MIEJSCE SIEDZĄCE (STOLIKI 2-6 os.)

..........................................

ANTRESOLA / VIP

CENA 460zł/os

W CENIE: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI (FINLANDIA, ABSOLUT, SMIRNOFF BLACK) LUB WHISKY (RAD LABEL, BALLANTINES) ORAZ MENU STAROPOLSKIE, MIEJSCE SIEDZĄCE W LOŻY

..........................................

SALA KLUBOWA - II parkiet – zabawa taneczna z didżejami

CENA 290 zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI LUB BUTELKA WINA HISZPAŃSKIEGO  BIAŁEGO LUB CZERWONEGO, MIEJSCE SIEDZĄCE W LOŻY

..........................................

SALA RESTAURACYJNA

CENA 290 zł/os

CENA ZAWIERA: BUTELKA (NA 2 OSOBY) WÓDKI  LUB BUTELKA WINA HISZPAŃSKIEGO  BIAŁEGO LUB CZERWONEGO, MIEJSCE SIEDZĄCE

..........................................

WEJŚCIÓWKA NA SYLWESTRA - 100zł/os 

DODATKOWY CATERING - 120zł/os 

 

Oprócz wykwintnej kolacji w formie bufetu szwedzkiego wraz ze znanym wszystkim zespołem ŻUKI rozgrzejemy parkiet do czerwoności przy hitach The Beatles, Led Zeppelin i innych! Dodatkowo gwiazdą wieczoru będzie Joahim Perlik (z zespołu "Jaka To Melodia?" 1998-2005) w coverach Czesława Niemena i PRL, który wprowadzi nas z Żukami w piękny świat Rocka z lat 60 i 70. Zespół wspierany będzie przez 2 profesjonalnych DJ.

 

 

MENU STAROPOLSKIE

MENU BUFETOWE

DESKI WĘDLIN STAROPOLSKICH I MIĘS PIECZYSTYCH WŁASNEGO WYROBU PODAWANE Z SOSAMI

JAJKA FASZEROWANE Z SZYNKĄ PODANE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ

JAJKA W SOSIE Z KAWIOREM I GARNIEROWANE SZCZYPIORKIEM

ŚLEDZIE PO KASZUBSKU

ŚLEDŹ POD PIERZYNKĄ

ROLADKI PIECZONE Z BOCZKIEM, MORELĄ I ŚLIWKĄ

MARYNOWANE WARZYWA: OGÓRKI, PIECZARKI, CEBULKI, CZOSNEK, PAPRYKA, BURACZKI

WYBÓR PASZTETÓW Z SOSEM ŻURAWINOWYM

PLATERY SERÓW Z OWOCAMI I BAKALIAMI

SAŁATKA JARZYNOWA

SAŁATKA GRECKA

DOMOWA GALARETKA Z NÓŻEK

SMALCZYK Z GĘSI ZE ŚLIWKAMI I MIĘSEM GĘSIM

SAŁATKA Z KURCZAKIEM, SELEREM NACIOWYM I ORZECHAMI

ZUPY

TRADYCYJNY BOGRACZ Z KLUSKAMI LANYMI

ŻUREK PODAWANY Z TRADYCYJNĄ KIEŁBASĄ

DANIA GŁÓWNE

MIX PIECZONYCH MIĘS: UDKA Z KURCZAKA W GLAZURZE MIODOWEJ, KARKÓWKA W ZIOŁACH Z SOSEM

MIX PIEROGÓW Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ Z MIĘSEM OKRASZONE CEBULKĄ

BIGOS PO MYŚLIWSKU

MAKARON PENNE W SOSIE SZPINAKOWYM Z KURCZAKIEM

DODATKI

ZIEMNIAKI OPIEKANE W ZIOŁACH

KASZA GRYCZANA Z BOCZKIEM

KLUSKI ŚLĄSKIE Z CEBULKĄ

MIX SURÓWEK

SOSY

CHRZANOWY

ŻURAWINOWY

GRZYBOWY

DESERY

CIASTO CZEKOLADOWE

SZARLOTKA

SERNIK

ROGALIKI Z NADZIENIEM

 

DANIA NA CIEPŁO SERWOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI

SZYNKA PODKOMORZEGO (WIEPRZOWA) CAŁA MARYNOWANA W ZIOŁACH

PIECZONY INDYK FASZEROWANY KASZĄ GRYCZANĄ PODANY Z PIECZONYMI JABŁKAMI I SOSAMI

 

W NOWY ROK ZAPRASZAMY NA PYSZNĄ TRADYCYJNĄ KWAŚNICĘ!!!

 

Więcej informacji na stronie www.scenaklub.pl

Copyright © Grupa iTur.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.